Doi muncitori au fost prinși sub un mal de pământ într-o localitate din Timiș. După o operațiune contracronometru au fost salvați și ambii sunt internați la spital

25 iunie 2021, 08:01

Oamenii care locuiesc în zona au sunat imediat la 112. Unul dintre muncitori a fost preluat de echipajul medical în stare de conştienţă, însă al doilea a avut nevoie de resuscitare. Ambii sunt internaţi la spital.

Cei doi muncitori, în vârstă de 36 și 43 de ani, lucrau la rețeaua de canalizare a localității Urseni. La un moment dat, unul dintre bărbați a rămas cu un picior prins sub pământ, iar colegul sau, aflat pe excavator, a sărit să îl ajute.

Malul de pământ s-a prăbușit peste amândoi. Alt coleg a încercat să îi ajute, însă nu a reușit. Localnicii au sunat imediat la 112.

Pompierii s-au străduit timp de câteva minute să îi scoată pe muncitori. Primul adus la suprafață a fost bărbatul de 43 de ani, aflat în stop cardio-respirator. Echipajul medical l-a resuscitat, dar starea sa era gravă. Colegul sau a fost scos conștient de sub malul de pământ și amândoi au fost transportați la spital.

Patronul firmei care executa lucrarea susține că lucrătorii nu au respectat normele de protecție.

Politia și Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș au deschis câte o anchetă, pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul și daca muncitorii lucrau cu forme legale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite