Doi morți și 4 răniți într-un accident rutier petrecut în județul Timiș. Victimele care au decedat se aflau într-un autoturism ce a intrat pe sensul opus

Accident în Timiș
Accident în Timiș
30 ianuarie 2020, 10:26

Un autoturism care circula pe DN 6 dinspre Timişoara spre Sânnicolau Mare a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus.

„În urma impactului, conducătorul auto şi pasagera dreapta-faţă (soţ şi soţie n.r.) din autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers au decedat. Patru adulţi din celălalt autoturism au fost răniţi şi transportaţi la spital”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Alexandra Petrovici, citată de Agerpres.

Șoferul care a intrat pe sensul opus nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, indică polițiștii.

ISU Timiş a intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple şi 14 pompieri. La locul accidentului s-au deplasat și 4 echipaje ale Serviciului de ambulanță.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a detaliat că în autoturismul care circula regulamentar se aflau 5 persoane  – trei bărbaţi, o femeie şi un copil de aproximativ 3 luni.

Cei trei bărbaţi şi femeia au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite