VIDEO TELEJURNAL

Doi gemeni libanezi, despărţiţi la naştere, s-au regăsit în Suedia. Asemănările sunt şi fizice şi în comportament

Doi gemeni despărţiţi la naştere au reuşit să se regăsească în Suedia. Sunt oameni în toată firea şi s-au hotărât să-şi spună povestea.

10 Februarie 2017, 15:53 (actualizat 10 Februarie 2017, 16:16) |

S-au născut în Liban şi fiecare a fost adoptat de o familie din Suedia. Au crescut în regiuni diferite ale ţării, fără să ştie unul de altul. După ani de zile, au reuşit să se întâlnească, graţie unei tabere de schi.

Rickard Hedstrom: „Eram la schi, în timpul vacanţei de Paşte, aveam 7 ani. Pe neaşteptate, un băiat a apărut în spatele meu şi a strigat 'Salut, Magnus!' şi tot repeta numele care nu era al meu: 'Salut, Magnus', 'Salut Magnus”!

Băiatul care îl tot striga pe Rickard cu alt nume îl confunda cu fratele lui geamăn. Aşa a început călătoria fraţilor, unul spre altul. Rickard a vorbit cu părinţii şi le-a spus că vrea să îl cunoască pe Magnus.

Mult mai târziu, la maturitate, au aflat că sunt fraţi gemeni. Au constatat că asemănările sunt nu numai fizice, ci şi în comportament, chiar în gânduri. Aşa că şi-au făcut teste ADN. Care au confirmat că sunt gemeni identici.

Şi acum, când îşi aduc aminte, spun că regăsirea era scrisă undeva, în destinul lor.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 17°C 19°C
IASI 13°C 19°C
CLUJ 13°C 15°C
CONSTANTA 15°C 15°C
CRAIOVA 16°C 17°C
BRASOV 13°C 15°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI