Doi frați, de 13 și 16 ani, bătuți pe un câmp din Buzău. Copiii au fost apoi sechestrați și puși la muncă forțată. Imagini și informații care vă pot afecta emoţional

30 septembrie 2022, 12:14

Cei doi frați minori au fost luați să lucreze la cules de porumb la un vecin, după cum au aflat anchetatorii. Agresorii i-au luat de pe câmp, i-au bătut, apoi i-au urcat într-o căruță și i-au dus în gospodăria unuia dintre ei.

Deși în curtea respectivă locuiesc și tatăl unuia dintre agresori și cumnata lui, nimeni nu ar fi auzit țipetele de disperare ale copiilor pentru că bătăușii ar fi pus muzica tare.

Un frate al unuia dintre agresori a văzut ce se întâmplă în curte și a sunat la 112.

Fratele mai mare al copiilor agresați a fost și el bătut, dar a reușit să scape. Și spune că nu e prima dată când au parte de astfel de tratament.

Cei doi copii minori, aflați în stare gravă au fost duși cu ambulanța la Spitalul Județean din Buzău și sunt internați în secția de chirurgie.

Reprezentanții spitalului au anunțat Protecția Copilului.

Agresorii, doi bărbați de 30 și 32 de ani, au fost arestați preventiv. Nu recunosc faptele de care sunt acuzați.

Unul dintre bărbatii care i-au bătut pe copii, cel care i-a și închis în casă, a îngrozit tot satul. Oamenii spun că individul obișnuia să-i amenințe cu toporul sau cuțitul.

Bărbatul se afla sub control judiciar după ce în aprilie a atacat cu toporul un polițist.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite