Doi şefi de la Drumuri, demişi după ce o mașină a căzut în Dunăre

10 octombrie 2017, 08:54

În zona în care s-a produs accidentul, parapetul lipseste de mai mulţi ani. Mașina în care se aflau cinci persoane nu a avut nici o piedică şi a plonjat direct în apa rece a Dunării.

La două zile de la accident doi directori, cel din Orșova și șeful lui din Timișoara, au fost demiși.

În cazul acestui accident, am descoperit că existau parapeţi la DRDP Orşova, aceştia nu au fost montaţi. Din punctul meu de vedere, nu au nicio scuză. Pot spune că a avut şi DRDP partea lui de culpă, prin proasta gestionare a teritoriului aflat în administrare. Şi, mai departe, eu cred că este şi indolenţa factorilor decidenţi din acea regională.” – ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Şeful demis al regionalei se apără: spune că nu ar fi avut cu ce să înlocuiască parapetul rupt.

Acolo nu era parapete, era mutat de la amplasamentul lui. Din lipsă de parapet pe care îl are unitatea noastră și din lipsa soluționării dosarului de daune totuși cu o vechime  destul de mare nu s-au soluționat acele probleme” – directorul demis al DRDP Timișoara, Horațiu Simion.

Căutarea celor patru membri ai familiei care se aflau în maşină continuă.  Singurul supravieţuitor, şoferul, avea permis de numai 7 luni şi le-a spus poliţiştilor că toţi pasagerii au reuşit să iasă din maşină. Nici unul nu a ajuns însă la mal.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă