Trei tineri au fost prinși și duși la audieri, în cazul crimei din Capitală

2 ianuarie 2020, 15:18

După o zi întreagă de căutări şi audierea mai multor martori, poliţiştii au reţinut trei tineri suspectaţi de crimă. Anchetatorii cred că bărbaţii pe care victima îi găzduia au avut câteva neînţelegeri cu proprietarul privind plata chiriei şi totul a degenerat.

Ion Căluşaru de 64 de ani din sectorul 4 al Capitalei a fost găsit mort în casă aseară, înainte de miezul nopţii. Poliţia a stabilit că bărbatul a fost ucis în bătaie. Din cercetări a reieşit că omul închiria camerele din spatele locuinţei unei firme de construcţii. Trei tineri cu vârste între 19 şi 21 de ani, foşti chiriaşi, au venit acasă la bărbat ca să îşi recupereze buletinele. A izbucnit o ceartă după ce proprietarul le-a reproşat că nu şi-au plătit toată chiria. Alţi chiriaşi ai bucureşteanului au fost audiaţi ca martori.

Vecinii spun că Ion Căluşaru, zis Colonelul, era o persoană dificilă care se purta rău cu chiriaşii.

Vecinii spun că omul locuia împreună cu fosta lui concubină, doamna Viorica, o profesoară de muzică. Locuinţa era a ei. În urmă cu 3-4 ani, femeia a dispărut, iar bărbatul trăia acum din închirierea casei. Cei trei tineri suspectaţi că l-au ucis sunt din Bacău şi munceau în Capitală în construcții.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite