Doctoriţă de la Spitalul de Urgenţă din Oradea, urmărită penal pentru crimă. Femeia este acuzată că şi-a omorât copilul, la scurt timp după naştere

6 septembrie 2019, 12:12

Femeia este acuzată că şi-a omorât copilul, la scurt timp după naştere şi că l-a îngropat în curtea casei bunicilor ei din comuna bihoreană Auşeu.

Crima ar fi avut loc în urmă cu aproximativ patru ani, însă poliţiştii au aflat abia acum, sesizați de funcţionarii de la Evidenţa Populaţiei. În urma căsătoriei, femeia a vrut să-şi schimbe numele, iar când a fost întrebată de copil a susţinut că nu e mamă. Asta desi în sistem figura cu o naștere care fusese înregistrată la Maternitatea Oradea, chiar din cadrul spitalului unde lucra.

sesizată abia acum de funcţionarii de la Evidenţa Populaţiei. În urma căsătoriei, femeia a vrut să-şi schimbe numele, iar când a fost întrebată de copil, a susţinut că nu e mamă. Asta desi in sistem figura cu o nastere care fusese inregistrata la Maternitatea Oradea, chiar din cadrul spitalului unde lucra.

 

Cadavrul a fost găsit şi trimis pentru expertiză la Institutul de Medicină Legală. Specialiştii vor spune ce vârstă avea copilul şi condiţiile în care a murit.

Femeia de 31 de ani este acuzată de omor deosebit de grav, asupra unui membru al familie, dar este cercetată în libertate.

Spitalul i-a interzis să intre în sala de operaţii până la definitivarea anchetei. Doctoriţa este rezidentă în anul cinci la secţia de chirurgie a Spitalul de Urgenţă din Oradea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite