DN2N, drumul „blestemat” din Vrancea, coșmarul șoferilor

6 noiembrie 2021, 17:58

DN2N face legătura între șoseaua europeană E85 și comunele de pe Valea Rîmnicului. Șoseaua a fost grav afectată de-a lungul anilor, de alunecările de teren. În unele zone a fost distrusă complet, iar reparațiile au reușit doar parțial să rezolve problema. Mai mult, uneori, drumul s-a surpat din nou, după ce a fost refăcut.

Constantin Grigore, primar comuna Chiojdeni, județul Vrancea: Pană în prezent, nu s-au realizat lucrări de consolidare. Luna trecută am făcut o adresă către Compania națională de drumuri și poduri Iași, nu am primit niciun răspuns. Starea drumului se agravează pe zi ce trece.

Pe unele sectoare de drum au fost impuse și restricții de tonaj, care nu sunt întotdeauna respectate. Iar din cauza stării deplorabile, pe unele porțiuni, șoferii dau dovadă de curaj să treacă. Iar cei care și-au stricat mașinile au ajuns cu plângerile la primărie.

Constantin Grigore, primar comuna Chiojdeni, județul Vrancea: Indicatoare au montat, dar nu ne ajută cu nimic, pentru că circulația se desfășoară pe un singur sens. Mai mulți conducători au venit la primărie și s-au plâns că și-au spart baia la mașină.

Și nu e singurul drum cu probleme din zonă. Calamitățile și traficul greu au făcut ravagii și pe DN2R, de la Jitia la Vintileasca. Bugetul anual pentru drumuri nu a fost niciodată suficient, așa că reparațiile s-au făcut în funcție de urgențe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite