Distracţie pe pârtii în prima zi din an

2 ianuarie 2020, 12:11

În staţiunea Băile  Homorod, pârtia de schi e plină, indiferent de momentul zilei. Sutele de turiști care și-au petrecut revelionul acolo spun că anul nou trebuie început cu mișcare. Așa că și-au pus clãparii, şi-au luat schiurile sau plãcile şi au pornit la distracție.

Pe toate pârtiile din Harghita situate la altitudine, stratul de zãpadã este numai bun pentru sporturile de iarnã. Iar temperaturile negative sunt prietenoase pe timpul zilei, între minus 1 grad şi minus 7 grade Celsius.
Forfota și în Mărginimea Sibiului. La Păltiniș se schiază pe două părtii unde stratul de zăpadă are 25 de centimetri, iar pe pârtia pentru săniuș e distracție mare.
În Caraș Severin nu e zăpadă. Chiar și așa cei care au petrecut la Băile Herculane sau în Clisura Dunării au pornit apoi la mișcare. O plimbare la cascada Bigar a fost numai bună pentru a intra în formă după mesele îmbelșugate de sărbători. Chiar dacă au găsit-o parțial înghețată, spectacolul a fost extraordinar. Cascada Bigãr, aflată în Parcul Național Cheile Nerei, poate fi vizitată în orice perioadă a anului. Se ajunge ușor, pentru că se află la numai câțiva metri de Drumul Național 57B.
Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani