Distracţie în aer liber. Micii au sfârâit pe grătarele bucureştenilor

1 mai 2017, 17:08

Zona din Parcul Crângaşi, special amenajată pentru grătare, s-a dovedit neîncăpătoare. Fie că au ieşit cu familia sau cu prietenii, bucureştenii s-au distrat şi au mâncat româneşte – mici stropiţi cu bere.

Multi grataragii s-au sculartcu noaptea în cap, ca să fie siguri că au unde să încingă cărbunii. Pentru că cele şapte grătare din Parcul Crângaşi au fost ocupate încă de la primele ore ale dimineţii, mulţi dintre bucureşteni au ales să vină cu grătarele de acasă.

De câţiva ani, de când a intrat în vigoare „legea grătarelor”, oamenii ştiu că dacă aprind focul în locuri nepermise sau distrug mediul riscă amenzi usturătoare.

“Este vorba despre despre o sumă între 1.000 şi 3.000 de lei. Ei trebuie să se limiteze pentru aceste activităţi la zonele special amenajate”, precizează Irina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

Au fost şi bucureşteni care în locul grătarelor copioase au ales să facă puţină mişcare. Un parc de aventură din aproprierea Capitalei a fost locul ideal. Aici, adulţi şi copii au făcut echitaţie, au tras cu arcul şi s-au dat cu tiroliana.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani