Discuţii la Ministerul Finanţelor pe tema bugetului de stat din acest an

Încă o zi de discuţii la Ministerul Finanţelor, pe tema bugetului de stat din 2017. Schema veniturilor şi a cheltuielilor pentru acest an trebuie finalizată, astfel încât proiectul de buget să ajungă în Parlament pe 25 ianuarie. Provocarea majoră pentru guvernanţi e să se încadreze într-un deficit bugetar de maximum 3% şi, în acelaşi timp, să pună în aplicare facilităţile fiscale promise în campania electorală. Detalii de la reporterul TVR Ionuţ Gheorghe.

14 Ianuarie 2017, 12:50 (actualizat 14 Ianuarie 2017, 20:17) |
Discuţii pe buget la Ministerul Finanţelor
Discuţii pe buget la Ministerul Finanţelor
Viorel Ștefan

VIDEO
Ionuț Gheorghe, Telejurnal ora 20.00
Este a doua rundă de discuţii la Ministerul de Finanţe, după ce vineri au venit miniştrii de la Apărare, de la Interne şi Justiţie.

Au intrat la discuţii, sâmbătă, reprezentanţii de la Externe, Transporturi Educaţie, Fonduri Europene.

Ministrul de Finanţe a declarat că măsurile din programul de guvernare vor fi aplicate conform calendarului stabilit şi că nu se pune problema ca măsurile de relaxare fiscală să aducă creşteri de impozite şi taxe anul acesta.

VIDEO
Ionuț Gheorghe, Telejurnal ora 19.00
Duminică ar trebui să fie gata acest proiect al bugetului pe 2017, după ce va sta de vorbă şi cu premierul Sorin Grindeanu a transmis corespondentul TVR Ionuţ Gheorghe pentru Telejurnal.

Ministrul Finanţelor discută cu fiecare ministru în parte pe tema bugetului.

VIDEO
Reporterul TVR Ionuț Gheorghe
Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut lui Viorel Ştefan ca programele fiecărui minister şi programul de guvernare să fie prinse în Legea bugetului. Aceasta trebuie să fie trimisă la Parlament cel târziu pe 25 ianuarie.

Provocarea majoră pentru guvernanţi e să se încadreze într-un deficit bugetar de maximum 3% şi, în acelaşi timp, să pună în aplicare facilităţile fiscale promise în campania electorală.

 

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 5°C 10°C
IASI 1°C 7°C
CLUJ 0°C 1°C
CONSTANTA 2°C 7°C
CRAIOVA 4°C 8°C
BRASOV -1°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI