Discuții prelungite la Guvern. Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose s-au întâlnit la Palatul Victoria

21 august 2017, 16:21

Discuții prelungite la Palatul Victoria, între președintele PSD, Liviu Dragnea, proaspăt întors din vacanță, și prim-ministrul Mihai Tudose. Oficial, cei doi au discutat despre prioritățile de toamnă ale Guvernului, despre nivelul încasărilor, creșterea economică și proiectul de buget pentru anul viitor.

Dragnea a recunoscut că întâlnirea s-a prelungit pentru că a luat masa împreună cu premierul.

„Am discutat despre prioritățile legislative de Guvern pentru această toamnă, despre CEx-ul pe care îl vom organiza în zilele următoare, despre stadiul în care se află implementarea programului de guvernare și trebuie să recunosc că pentru mine este o veste foarte bună, au început să îl și depășească, ceea ce îmi dă de gândit, nivelul încasărilor, creșterea economică și faptul că cea mai mare parte din întârzieri au fost recuperate. M-am uitat pe evidența prezentată și de vicepremierul Ciolacu și de doamna vicepremier Shhaideh, sunt doar două sau trei locuri unde sunt în curs de realizare, dar sunt în grafic”, a declarat Dragnea, la finalul întâlnirii.

Președintele PSD a precizat că s-a stabilit un grafic pentru inițiativele legislative avute în vedere de Guvern.  „Sunt multe inițiative legislative care vor veni de la Guvern și am stabilit un oarecare grafic și o oarecare ritmicitate, în așa fel încât ele să fie adoptate într-un ritm firesc”, a spus Dragnea.

Liderul social-democrat a mai spus că  nu îl interesează cine e director la TAROM, ci vrea ca această companie să devină „o  mândrie națională”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite