Discuții la Bruxelles, despre dezinformare. Miniștrii Afacerilor Europene au discutat și despre buget și statul de drept

19 februarie 2019, 11:50

„Am discutat şi despre o problemă specială, dezinformarea. Pe perioada preşedinţiei României, are loc cel mai mare exerciţiu electoral. Alegerile pentru Parlamentul European vizează circa 500 de milioane de oameni, deci un electorat mai mare ca în SUA. Trebuie să avem grijă, să protejăm şi să apărăm acest scrutin împotriva interferenţelor externe” – a declarat ministrul George Ciamba, la sosirea la reuniunea CAG.

Un alt subiect care a fost abordat este articolul 7 invocat la adresa Poloniei și a Ungariei.

Vom discuta şi despre articolul 7 invocat la adresa Poloniei şi a Ungariei. Vom vedea în ce etapă suntem, ce au statele membre de spus. Nu mă aştept la decizii dramatice, aşa cum ştiţi e un an politic încărcat. Mă aştept ca, în contextul apropierii alegerilor europene, să avem puţin prea multă politică, dar desigur că preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, ca broker onest, este gata să asculte pe toată lumea, a declarat ministrul George Ciamba la sosirea la reuniunea CAG.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite