Dino Parc Râșnov a depășit pragul de 3 milioane de vizitatori

Dino Parc Râșnov a depășit pragul de 3 milioane de vizitatori
Dino Parc Râșnov a depășit pragul de 3 milioane de vizitatori
26 mai 2023, 14:43

Totodată, 2023 reprezintă și primul an în care Dino Parc Râșnov a semnat un parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, în care toți școlarii și preșcolarii au putut vizita în mod gratuit parcul cu dinozauri, în cadrul excursiilor organizate de cadrele didactice pentru Școala Altfel și Săptămâna Verde. Acest parteneriat s-a extins și a cuprins toate unitățile școlare din țară, astfel că, aproape 50.000 de elevi au făcut cunoștință cu cei 120 de dinozauri în mărime naturală de la Râșnov, precum și cu peste 10 specii diferite de arbori și arbuști ce trăiesc în pădurea care găzduiește parcul.

Noi investiții sunt realizate constant la Dino Parc Râșnov, atât din fonduri proprii, cât și prin intermediul fondurilor europene. Printre noutățile vizate anul acesta se numără dezvoltarea unei aplicații de realitate augmentată, introducerea unor noi activități pentru petrecerea timpului în familie și organizarea mai multor evenimente și spectacole de interes pentru toată familia.

În ultimii ani, Dino Parc Râșnov a devenit una dintre cele mai apreciate locații turistice, ajungând, astfel, în top 50 destinații pentru copii și familii din Europa, în top 10 cele mai vizitate locuri din România pe Google Maps, iar cel mai recent titlu primit este cel de „Destinația Anului 2023” la categoria Parcuri de distracție și aventură, din România.

În perioada 1 – 5 Iunie 2023, cu ocazia mini-vacanței de Ziua Copilului și Rusalii, cei mici și cei mari sunt așteptați la Dino Parc Râșnov pentru Sărbătoarea Copilăriei:

–          Pe 1 Iunie, toată lumea va cânta și va dansa alături de Alina Sorescu și corul ei de copii talentați, Picii lu’ Soreasca.

–          Pe 2 și 4 Iunie, vizitatorii au ocazia să participe la Dino Hunt.

–          Pe 3 și 5 Iunie, trupa de teatru Strada îi va introduce pe vizitatorii Dino Parc în lumea fascinantă a dinozaurilor, cu un spectacol tematic special.

Concertele vor continua până la sfârșitul verii, întrucât trupa favorită a tuturor copiilor, Gașca Zurli, va fi prezentă la Dino Parc Râșnov de două ori în acest an, atât pe 15 august, cât și pe 26 august.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă