Dineu cu fast-food la Casa Albă. Președintele Trump invocă blocajul financiar și a primit o echipă de sportivi cu pizza și hamburger

Președintele Donald Trump este un mare amator de fast-food și de fotbal american. A demonstrat-o încă o dată, la întâlnirea de la Casa Albă cu echipa de fotbal a Universității Clemson, care a câștigat Campionatul Național Universitar. Pus în dificultate de blocajul financiar în care se află guvernul federal, Trump a fost nevoit să găsească o soluție pentru a-și primi oaspeții.

15 Ianuarie 2019, 21:34 (actualizat 15 Ianuarie 2019, 22:39) Știrile TVR |
$article.media.images[0].description
Fast food la Casa Albă"

Trump le-a oferit o surpriză tinerilor sportivi: hamburger și pizza de la cele mai cunoscute companii americane. Totul a fost plătit chiar de miliardarul devenit liderul de la Casa Albă.

Trump a spus că a fost obligat să procedeze astfel din cauza blocării bugetului federal, dar nu a precizat dacă angajații de la Casa Albă lucrează sau nu.

Donald Trump, președintele SUA: "A trebuit să aleg. Să nu vă servesc cu nimic pentru că avem blocajul bugetar. Sau să vă oferim ceva simplu, o salată făcută de Prima Doamnă şi de a Doua Doamnă. Dar mi-am spus că nu ar fi suficient pentru voi. Sau să îi rog pe asistenţii mei să cumpere hamburgheri. Ceea ce am şi făcut. Am cumpărat o mie, dar numai de la companii americane."

Dineul cu fast-food a fost organizat în Camera de Est, una dintre cele mai elegante încăperi de la Casa Alba.

Președintele le-a oferit tinerilor sportivi hamburger și pizza, pe farfurii din porțelan chinezesc.

Tigrii Universității Clemson au venit pentru a doua oară la Casa Albă, după ce anul a trecut au avut aceeași onoare fotbaliștii de la Alabama.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN EXTERN
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 19°C 24°C
IASI 16°C 22°C
CLUJ 17°C 20°C
CONSTANTA 17°C 18°C
CRAIOVA 20°C 24°C
BRASOV 16°C 19°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI