Dinamo şi Rapid deschid Campionatul Naţional de volei feminin, vineri, în direct la TVR3!

Dinamo Bucureşti
Dinamo Bucureşti
3 octombrie 2019, 15:46

Rapid are 26 de titluri câştigate la volei feminin, din care 10 după 1990. Echipa a promovat în prima ligă în acest sezon, iar conducerea a început o politică clară, numai cu jucătoare românce, în majoritate tinere componente ale loturilor naţionale de junioare.

Căpitanul Irina Radu este una dintre puţinele jucătoare cu experienţă, ea a revenit la echipa unde a început voleiul după 16 ani: „Noi trebuie să fim mai unite, să respectăm ce spune antrenorul şi să muncim, să nu ne lăsăm!”

„Sperăm să facem o figură frumoasă. Obiectivul, în primă fază, este să scăpăm de retrogradare, dar ţelurile noastre sunt undeva mai sus. Sperăm că îi vom încurca mâine pe Dinamo, cel putin cu două seturi, să luăm 1 punct”, a declarat Mihai Duţă, antrenorul Rapidului.

Dinamo pleacă din postura de mare favorită, jucătoarele şi cei din conducerea clubului speră într-un sezon excelent şi, în opinia lor, meciul cu rivala din Bucureşti nu se poate încheia decât cu o victorie dinamovistă.

„Este primul meci din campionat. De-abia aşteptăm să începem! Nu este uşor. Rapidul este o echipă nou promovată. Vom încerca să facem tot posibilul să câştigăm meciul”, a zis Arian Pîrv, voleibalista din Ştefan cel Mare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite