Din iunie se va circula pe Magistrala 5 de metrou, Eroilor – Râul Doamnei. Confirmarea vine din partea ministrului Transporturilor

4 februarie 2020, 19:51

Lucrările pentru construcția metroului din cartierul bucureștean Drumul Taberei au început în 2011. Trebuiau încheiate în 2015, dar nu sunt gata nici acum. Actualul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, promite un nou termen.

„Avem 95% finalizată structura, 80% partea de finisaje, avem achiziționate toate echipamentele pentru semnalizări. (…) Nu există absolut nicio scuză, iunie 2020 dăm în folosință Drumul Taberei cu cele zece stații”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Unii muncitori nu sunt la fel de convinși. Mai multe informații, în materialul VIDEO.

De la începutul anului, o parte dintre restricțiile de circulație au fost ridicate. Pe Bulevardul Drumul Taberei, muncitorii lucrează la refacerea carosabilului și a trotuarelor. Dar nimeni nu știe cu exactitate când circulația va reveni la normal.

Construcția Magistralei 5, Eroilor – Râul Doamnei, este necesară pentru a descongestiona traficul într-unul dintre cele mai aglomerate sectoare ale Capitalei. În cartierul Drumul Taberei trăiesc aproximativ 300.000 de bucureșteni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite