Din ce în ce mai obosiţi. 9 din 10 români, din mediul urban, se plâng de oboseală acumulată, arată datele unui studiu recent

"Am dormit o noapte întreagă și mă simt tot obosit! Nu mă pot concentra la serviciu, iar acasă nu mă bucur de nimic". Așa se plâng toți cei care suferă de oboseală funcțională. Oameni aparent normali, cu serviciu, copii și obligații, dar care nu își mai găsesc locul în propria viață. Un studiu recent spune că 9 români din 10, din mediul urban, suferă de oboseală. Iar de la oboseală la depresie și la alte boli nu e decât un pas, spun specialiștii. De aceea, greșit ar fi să o ignorăm.

10 Octombrie 2019, 19:42 Știrile TVR |
Din ce în ce mai obosiți
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Captivi în propria viață, incapabili să își gestioneze timpul, trăirile și relațiile, tot mai mulți români spun că se simt obosiți.

Oboseala afectează modul în care ne simțim în fiecare zi și influenţează relațiile pe care le avem cu cei din jurul nostru, fie că vorbim de prieteni, familie sau colegi de serviciu.

Având în vedere impactul negativ asupra vieții noastre este important să nu îi minimizam efectele și să ne tratăm. Mai ales că cifrele sunt alarmante.

Un studiu recent, în rândul populației din marile orașe, arată că 9 români din 10 suferă de oboseală funcțională, acea oboseală acumulată, care nu trece cu o noapte de somn odihnitor.

Cei afectați de oboseală acuză slăbiciune fizică, extenuare, nervozitate, lipsa răbdării, migrene și dificultăți de concentrare.

Același studiu a demonstrat că cei mai afectați sunt angajații cu studii superioare și liber profesioniștii.

 

 

 

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 20°C 22°C
IASI 19°C 22°C
CLUJ 16°C 18°C
CONSTANTA 19°C 20°C
CRAIOVA 18°C 20°C
BRASOV 15°C 18°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI