Din 3 noiembrie, Televiziunea Română va emite în format HD. Poveștile de dincolo de ecran, cu Mihai Constantin, Andreea Marin și Radu Andrei Tudor

29 octombrie 2019, 20:53

Mihai Constantin este unul dintre prezentatorii cu state vechi ai Telejurnalului de seară, de pe TVR 1. De peste 17 ani lucrează în Televiziunea Română.

Pupitrul știrilor a fost locul unde a trăit, de-a lungul timpului, cele mai intense experiențe. Alegerile prezidențiale din Statele Unite, din 2004, de exemplu, au fost pentru el, ca un maraton.

Același Mihai, cu ceva mai multă experiență decât cel din 2004, face astăzi repetiții pentru jurnalul pe care îl va prezenta în weekend, în noul platou. Nu păstrăm imaginea sobră pe care o știți de la Știri, preferăm să vi-l arătăm și… altfel. La finalul zilei, atunci când deschideți televizoarele, datoria noastră este ca totul să fie la cele mai înalte standarde.

Andreea Marin a prezentat jurnalul principal al TVR din 1997 până în 1999.

Pregătirea temeinică, profesionalismul și implicarea, spiritul de echipă sunt definitorii în meseria de jurnalist. În unele momente însă, emoțiile sunt mai puternice decât orice.

Astăzi, fața principalului jurnal al zilei este Radu Andrei Tudor.

Radu este de 9 ani în echipa Știrilor TVR. Zi de zi, misiunea lui este ca, alături de colegi, să vină în casele dumneavoastră cu cele mai importante, echilibrate și pertinente informații din România și din lume. Munca de la Știri înseamnă multe ore petrecute în redacție, în mijlocul evenimentelor și, deopotrivă, documentare.

Povestea Știrilor TVR și a jurnaliștilor care vă aduc seară de seară în casă cele mai importante evenimente continuă și în zilele următoare. Alte fețe, alte povești și alte voci, actuale sau din istoria pe care am scris-o împreună, de-a lungul timpului, la Telejurnalul TVR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă