Din 3 noiembrie, Televiziunea Română va emite în format HD. Poveștile de dincolo de ecran, cu Mihai Constantin, Andreea Marin și Radu Andrei Tudor

Din 3 noiembrie, TVR va fi alături de dumneavoastră, ca de obicei, dar într-un nou format: cel HD! Înalta definiţie a imaginii va întări legăturile dintre noi, legături create cu mulţi ani în urmă şi consolidate permanent. Trecerea la noul format HD este cel mai bun prilej să ne cunoaştem şi mai bine!

29 Octombrie 2019, 20:53 (actualizat 29 Octombrie 2019, 21:11) |
Dincolo de ecran
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Mihai Constantin este unul dintre prezentatorii cu state vechi ai Telejurnalului de seară, de pe TVR 1. De peste 17 ani lucrează în Televiziunea Română.

Pupitrul știrilor a fost locul unde a trăit, de-a lungul timpului, cele mai intense experiențe. Alegerile prezidențiale din Statele Unite, din 2004, de exemplu, au fost pentru el, ca un maraton.

Același Mihai, cu ceva mai multă experiență decât cel din 2004, face astăzi repetiții pentru jurnalul pe care îl va prezenta în weekend, în noul platou. Nu păstrăm imaginea sobră pe care o știți de la Știri, preferăm să vi-l arătăm și... altfel. La finalul zilei, atunci când deschideți televizoarele, datoria noastră este ca totul să fie la cele mai înalte standarde.

Andreea Marin a prezentat jurnalul principal al TVR din 1997 până în 1999.

Pregătirea temeinică, profesionalismul și implicarea, spiritul de echipă sunt definitorii în meseria de jurnalist. În unele momente însă, emoțiile sunt mai puternice decât orice.

Astăzi, fața principalului jurnal al zilei este Radu Andrei Tudor.

Radu este de 9 ani în echipa Știrilor TVR. Zi de zi, misiunea lui este ca, alături de colegi, să vină în casele dumneavoastră cu cele mai importante, echilibrate și pertinente informații din România și din lume. Munca de la Știri înseamnă multe ore petrecute în redacție, în mijlocul evenimentelor și, deopotrivă, documentare.

Povestea Știrilor TVR și a jurnaliștilor care vă aduc seară de seară în casă cele mai importante evenimente continuă și în zilele următoare. Alte fețe, alte povești și alte voci, actuale sau din istoria pe care am scris-o împreună, de-a lungul timpului, la Telejurnalul TVR.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SPECIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 22°C 24°C
IASI 24°C 25°C
CLUJ 27°C 28°C
CONSTANTA 21°C 23°C
CRAIOVA 28°C 27°C
BRASOV 22°C 23°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI