Diana Șoșoacă face parte dintr-un nou partid: S.O.S. România. Fondatorul S.O.S. RO anunță că va „înlătura trădătorii”

30 mai 2022, 16:47

„Am un anunț politic de făcut în ceea ce mă privește. De astăzi, vă anunț că sunt membră a partidului S.O.S. România”, a anunțat luni Diana Șoșoacă.

Partidul S.O.S. România a fost înființatat de Adeluța și Gabriel Gib și de Maricel Viziteu. Cei trei au depus actele în 23 noiembrie 2021, la Tribunalul București, iar instanța a publicat decizia definitivă privind înființarea formațiunii în 18 ianuarie 2022, potrivit informațiilor disponibile pe site-ul Tribunalului București.

Maricel Viziteu, unul dintre fondatori, anunță, pe Facebook, că „începând de astăzi,doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă este membru al partidului ,,S,O,S, România „.al cărui membru fondator sunt !!!  Vă așteptăm pe toți cei care ne suatinet și doriți să luptați alături ne no ,i pentru a înlătura trădătorii să vă înscrieți in partidul care va reda românilor. Demnitatea și Onoarea , furată de cei care au adus România în pragul dezastrului !!!” (n.r. – este grafia originală a lui Maricel Viziteu).

(w460) Mesajul fo

Diana Șoșoacă a devenit cunoscută în spațiul public mai întâi ca avocată a lui ÎPS Teodosie, contestând măsurile sanitare din timpul pandemiei, apoi prin mesajele violente despre pandemie și decesele de COVID, prin agresarea personalului medical de la un centru de vaccinare din județul Iași, dar și prin agresarea unei jurnaliste Rai Uno, împreună cu soțul ei. După ce Rusia a invadat Ucraina, în 24 februarie, Diana Șoșoacă a fost  în vizită la Ambasada Rusiei la București, împreună cu aleșii Dumitru Coarnă (ex-PSD), Mihai Lasca și Francic Tobă (ambii ex-AUR).

Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianța pentru Unirea Românilor de către senatorii Claudiu Târziu (fost co-președinte AUR) și Sorin Lavric (șeful Senatului AUR), care au acuzat-o, la vremea respectivă, că face partidul de râs. Diana Șoșoacă a acuzat atunci că a fost exclusă pentru că nu a vrut să dea jumătate din suma forfetară către formațiune.

Șoșoacă a candidat pentru un loc de senator pe listele AUR, în baza unui protocol semnat de Alianța pentru Unirea Românilor cu Partidul Neamul Românesc (PNR), al lui Ninel Peia (ex-PSD).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite