Dialoguri cu tineri, despre hrană. Seminarii în mai multe orașe despre cum să nu risipim hrana și să diminuăm poluarea mediului

19 august 2020, 10:05

Respect pentru hrană. La acest lucru ar trebui să reflectăm mai mult, mai ales în această perioadă, în care avem tendința să cumpărăm tot mai multe produse. Acțiunile noastre de risipă pot avea efecte dezastroase asupra mediului înconjurător.

Vineri, 21 august, clujenii sunt invitați în parcul Central la acest seminar despre hrană. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Detalii și înscrieri pe site-ul www.maibine.eu . Punctele de întâlnire și ora vor fi comunicate doar persoanelor selectate.  În contextul epidemiologic actual, vor fi luate toate măsurile de precauție necesare pentru a organiza activitatea în condiții de siguranță. De-a lungul timpului, multe asociații au derulat campanii de educare.

Asociația Mai bine este o organizație fondată în anul 2009, în Iași, care are ca misiune promovarea teoretică și practică a dezvoltării durabile prin inițiative și proiecte organizate și dezvoltate în patru domenii de acțiune: educație pentru dezvoltare durabilă, protecția mediului, antreprenoriat social verde și implicare civică.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite