Dezvăluiri confirmate oficial. Fostul șef SCCO Tulcea nu a reacționat la timp și o tonă de droguri s-a pierdut

15 iulie 2019, 19:24

Ancheta-fulger declanșată intern a scos la lumină o situație incredibilă în interiorul Poliției. Lipsa de reacție a unui ofițer de la crimă organizată Tulcea ar fi dus la pierderea unei tone de cocaină. O spune chiar șeful Poliției Române.

Chestorul Ioan Buda a dispus astăzi și primele măsuri.

Șeful Poliției Române vorbește despre informarea făcută pe 21 martie de către șeful de post de la Sarichioi, fost lucrător antidrog la Constanța. Polițistul și-a dat seama rapid că într-o autoutiltară găsită de doi paznici era o cantitate impresionantă de droguri.

Șeful de post a transmis informația la Tulcea însă comisarul Cristian Lupu, șeful de atunci al servicului de specialitate, pur și simplu nu a reacționat la timp.

Noaptea este pentru odihnă, așa pare să fi gândit fostul șef al SCCO Tulcea. Surse judiciare susțin că abia a doua zi dimineață, după aproximativ 12 ore, a transmis o informare către biroul din Constanța, strucutură care are în subordine serviciul tulcean.

Polițiștii au reușit să prindă în cele din urmă doi traficanți sârbi însă din tona de cocaină au mai fost găsite doar…900 de grame.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite