„Dezastru!”, „O eliminare rușinoasă!” Presa germană pune la zid naționala de fotbal, după eșecul de la Mondial

28 iunie 2018, 23:21

Campioana mondială a a părăsit rușinos Cupa Mondială din Rusia, iar presa din Germania a taxat imediat eșecul naționalei.

Bild a titrat: „Afară! Coșmarul nostru de la Cupa Mondială s-a adeverit”, iar Kicker a notat: „Eliminare istorică! Campioana Mondială, Germania, este afară”.

La fel de duri au fost și ziariștii de la Spiegel: „Germania e afară! Este o rușine istorică: pentru prima dată în istoria Cupei Mondiale, naționala Germaniei este eliminată din prima rundă.”

Suporterii i-au cerut demisia lui Joachim Low, dar selecționerul Germaniei a căutat să explice eșecul de la turneul final: „Merităm să fim eliminați. Poate că ne-am crezut prea buni înainte de meciul cu Mexic. Totuși, nu putem subestima fotbalul german din cauza acestei eliminări. Responsabilitatea este a mea, dar nu pot vorbi acum despre vreo decizie în legătură cu demisia.”

Tristețe a fost și la Berlin. Fanii au trecut cu greu peste eliminarea de la campionatul mondial.

În schimb, eșecul germanilor a fost sărbătorit în Mexic. Fanii au salutat victoria Coreii de Sud, rezultat ce a trimis naționala Juan Carlos Osorio în optimi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite