Despăgubire în aşteptare. Încă o problemă pentru șoferii cu accidente: firma RCA nu răspunde la telefon

11 august 2017, 19:35

Flavius Panaite din Râşnov a avut un accident în primăvară. E nemulţumit că i s-a propus o despăgubire care nu acoperă nici jumătate din costul reparării maşinii. A cerut mai mulţi bani şi a primit răspuns de la asigurator după patru luni.

Şoferul e hotărât să meargă chiar în instanţă pentru a obţine o despăgubire mai mare. Deocamdată, va face doar o reclamaţie la Autoritatea de Supraveghere Financiară. Însă, la ASF, sunt deja cunoscute problemele de comunicare ale companiei care deţine aproape un sfert dintre poliţele RCA. Autoritatea i-a cerut firmei să ia măsuri.

Compania nu a răspuns solicitării de informaţii trimise de jurnaliştii TVR. Dar pe pagina sa de internet recunoaşte problemele de comunicare din această perioadă şi le solicită celor interesaţi să trimită un e-mail.

Ultimele date publicate de ASF arată că, în a doua jumătate a anului trecut, au fost avizate de societăţile de asigurare aproape 120.000 de dosare de daună pentru polițe RCA. Doar pentru 84% asiguratorii au dat banii, iar durata medie de plată a fost de 12 zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite