Deschidere de sezon pe litoral, trafic aglomerat spre mare și munte de 1 Mai

29 aprilie 2022, 17:48

Traficul s-a aglomerat încă de dimineață pe Autostrada Soarelui, mai ales la ieșirea din București, în sensul de mers spre Constanța.

Șoferii nu au scăpat de restricții de circulație, nici la începutul acestui sezon estival. Pe trei kilometri ai podului de la Fetești se circulă alternativ, pe o singură bandă, din cauza unor reparații.

Nu toți șoferii au ajuns însă la destinație așa cum aveau în plan. Polițiștii au organizat filtre și au dat amenzi pentru mai multe abateri.

Și în Gara de Nord din București a fost mai aglomerat ca de obicei. Cele mai pline au fost trenurile care circulă spre Constanța.

Companiile feroviare estimează o creștere a traficului de călători cu 30% în perioada minivacanței.

Pentru a face față numărului mare de călători din acest weekend, reprezentanții companiilor feroviare au anunțat că au pus în circulație mai multe vagoane pentru trenurile care circulă spre litoral și Valea Prahovei.

Sunt însă și români care aleg să petreacă minivacanța de 1 Mai în străinătate. Terminalul plecări al Aeroportului Henri Coandă a fost plin, mai ales dimineață.

Traficul pe șosele, în gări și aeroporturi ar urma să se aglomereze din nou chiar duminică, 1 Mai, în condițiile în care 2 mai e zi lucrătoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite