Derapaj din cauza antiderapantului. Șoferii din Capitală au reclamat că se alunecă pe carosabil, deși vremea este bună

4 martie 2019, 21:22

În noaptea de 26 spre 27 februarie, numai pe calea Griviței s-au produs în jur de 30 de accidente ușoare. Iar această cifră este egală cu numărul accidentelor ușoare care se produc într-o noapte în tot Bucureștiul.

Șoferii are au ajuns la biroul de accidente ușoare au declarat că autoturismele lor au derapat pe asfaltul de pe Calea Griviței.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au amendat administratorul de drum cu peste 3000 de lei pentru că nu a asigurat starea corespunzătoare a carosabilului.

S-a constatat că ultimele tratamente cu material antiderapant s-au efectuat în noaptea de 22-23 februarie, iar ulterior, în noaptea de 24-25 februarie, s-a mai intervenit doar punctual, fără a fi tratată o întreagă arteră, prin împrăștiere de sare. Au fost aplicate aceleaşi antiderapante care s-au folosit de la declanşarea campaniei de deszăpezire şi combatere a poleiului”, au precizat pentru TVR reprezentanții Primăriei.

Pe 28 februarie, în zonele afectate, asfaltul a fost spălat și soluția care a dus la producerea tamponarilor din trafic a fost îndepărtată.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite