Deputatul pregătit să iasă cu arma să tragă, înlocuit din funcţia de vicepreşedinte al Comisiei parlamentare pentru Revoluţia din 1989

19 martie 2017, 16:52

Pe Cătălin Rădulescu îl aşteaptă, cel mai probabil, şi suspendarea din PSD.

(w500) Comisia pa

Sâmbătă, preşedintele partidului a declarat la Timişoara că va cere măsuri pentru declaraţiile făcute de Rădulescu.

La începutul săptămânii, Cătălin Rădulescu se arăta contrariat că autorităţile nu pun tunurile de apă pe protestatarii din Piaţa Victoriei. De asemenea, spunea că e hotărât să folosească armele din colecţia personală pentru a-i împrăştia.

„Pentru ce mai se duc oamenii în Piața Victoriei acum și pentru ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franța, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară și ei autorizare” – declara Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeș,  într-un interviu pentru „Adevărul„.

Deputatul a mai spus că are o armă AKM: „Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu și hotărârea mea”.

Miercuri, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu este de acord cu declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu: „Am o părere mai mult decât proastă în legătură cu afirmaţiile dumnealui. Dincolo de faptul că sunt neavenite, mi se par foarte periculoase”. La întrebarea dacă deputatul Rădulescu riscă excluderea din partid, Liviu Dragnea a răspuns că „Da, riscă foarte multe lucruri. PSD-ul nu este de acord cu asemenea comportament”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite