Deputatul nemulţumit de proteste este verificat de Poliţie. Cătălin Rădulescu a spus că va ieşi în stradă cu arma de la Revoluţie

14 martie 2017, 17:11

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: „Pentru ce mai se duc oamenii acum în Piaţa Victoriei şi pentru ce nu ieşim noi acum împotriva lor cu tunurile de apă?”

După interviul acordat pentru publicaţia Adevărul, deputatul Cătălin Rădulescu şi-a nuanţat ideile despre protestatari. A făcut-o numai după ce i-a atenţionat pe jurnalişti că datorită lui, în calitate de revoluţionar, pot ei să ia, în zilele noastre, un interviu.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: „Nu sunt de acord ca oamenii să stea într-un loc, să ocupe un loc, fără motiv, seară de seară. Spuneţi-mi voi care e motivul, că stă lumea acolo?”

A ţinut să precizeze că nu vrea să iasă cu armele pe care le colecţionează în stradă decât în cazuri extreme, dacă se întoarce comunismul, şi nu împotriva protestatarilor, cum a fost interpretat.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: „Am o armă pe care am cumpărat-o… Dar ce legătură are, în primul rând? Ce legătură are faptul că eu sunt colecţionar conform legii şi că am nişte arme în colecţie cu care n-am tras în viaţa mea?”.

Cătălin Rădulescu declară că, după interviul de la Adevărul, a primit ameninţări cu moartea şi şi-a contactat deja avocaţii.

Până atunci, Poliţia Argeş s-a autosesizat şi verifică dacă deputatul respectă Legea privind regimul armelor.

Dinu Dumbravă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Argeş: „Au fost înregistrate la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti 3 sesizări, trimise prin mail, în legătură cu mai multe afirmaţii făcute în spaţiul public de o persoană care are calitatea de deputat. Având în vedere calitatea, aceste sesizări au fost trimise la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, spre competentă soluţionare”.

Deputatul Cătălin Rădulescu are o condamnare cu suspendare pentru fapte de corupţie şi este autorul mai multor iniţiative controversate în Parlament.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: „Atât timp cât eu trebuie să-mi cumpăr trei costume pe lună, două costume, patru costume, nu-mi ajung nici banii pentru pantofi. (n.r., către un jurnalist): Uită-te mai bine la pantofi, că poate nu-i vezi foarte bine. Nici mie nu-mi plac tenişii ăia pe care-i ai tu urâţi. Cum în Albania, am înţeles, de exemplu, că e 2.000 de euro indemnizaţia unui parlamentar, păi măcar ca albanezii s-ajungem şi noi”.

La finalul discuţiei cu jurnaliştii, a ţinut să îşi exprime şi alte nemulţumiri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite