Deputatul AUR Titi Stoica e acuzat că și-a sunat noaptea mai mulți colegi din PSD, PNL și USR, pe care i-a și înjurat. Titi Stoica: Am sunat unul singur și i-am cerut scuze. Conducerea AUR a decis excluderea din partid

7 iunie 2023, 19:36

Preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, Laura Vicol, spune că a fost sunată în nenumărate rânduri de parlamentarul AUR Titi Stoica, fapt pentru care i-a şi blocat numărul. Doar că demnitarul a găsit o modalitate de a vorbi cu ea.

Laura Vicol, deputat PSD, preşedinte al Comisiei Juridice: Apelată de pe număr ascuns de data aceasta, dar coroborat cu tot ce au spus colegii mei deputați, este clar că despre domnul deputat Titi Stoica este vorba. Inițial am fost sunată de pe numărul dânsului, dar l-am blocat, pentru că refuz să am orice tip de comunicare cu asemenea indivizi.

Titi Stoica neagă că ar fi sunat-o noaptea trecută pe Laura Vicol.

Ciprian Titi Stoica, deputat AUR: Singura conversaţie cu domnia sa este din seara, înainte, cred, că de Comisia Juridică, în care am rugat-o să se uite pe imagini, fapt pe care l-a şi făcut, mi-a şi transmis, nu ştiu cât era, 11 sau 12.

Parlamentarul AUR ar fi sunat şi alţi deputaţi cu număr ascuns, fiind însă noapte, mulţi nu i-ar fi răspuns.

Gabriel Andronache, deputat PNL: Au fost sunați azi noapte, în jurul orei 1.00, și au răspuns acelui apel telefonic, era colegul despre care ați pomeni mai înainte, care a adresat vorbe urâte colegilor noștri, unii ne-au relatat și faptul că au fost înjurați la telefon.

Deputatul AUR admite că a sunat un singur parlamentar şi, ulterior, şi-ar fi cerut scuze. Este vorba de Gheorghe Şoldan, de la PSD.

Gheorghe Șoldan, deputat PSD: Un coleg de al nostru, din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat mai mulți colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora 1.00 noaptea, și a început să ne înjure, să ne amenințe, să ne adreseze tot felul de injurii.

Ciprian Titi Stoica, deputat AUR: Singurul căruia i-am greşit, i-am şi transmis astăzi un mesaj prin care îmi cer scuze, (…) domnul Şoldan.

Titi Stoica  a fost sancționat de Camera Deputaților cu diminuarea indemnizaţiei cu 50% pe o perioadă de şase luni pentru că a perturbat lucrările plenului din 10 mai şi ale şedinţei Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare din 9 mai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite