Deputații Horia Nasra și Cornel Itu se reîntorc în PSD

9 octombrie 2019, 11:17

„Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!”, a scris Horia Nasra pe Facebook.

El spune că nu poate gira „venirea la putere a liberalilor, care îşi propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar şi îngheţarea proiectelor de dezvoltare ale comunităţilor locale, finanţate prin PNDL sau FDI”.

(w400) Postare pe

„Cât priveşte moţiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toţi parlamentarii săi, de toţi cei care în 2016 au fost aleşi de cetăţeni sub sigla PSD! Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democraţi cu vechime în organizaţie care pot reprezenta cu onoare clujenii şi capitala Transilvaniei, nu un individ care jigneşte clujenii, românii, înjură jurnaliştii şi ameninţă colegii şi aleşii locali”, a adăugat Nasra.

Deputatul speră ca în viitor cele două partide de stânga – PSD şi PRO România – să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formaţiuni împărtăşesc valori social-democrate.

„Joi voi fi alături de colegii mei, deputaţii din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat, şi îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală”, a mai scris Nasra.

Deputaţii Horia Nasra şi Cornel Itu anunţaseră Biroul permanent al Camerei că pleacă la PRO România.

Votul asupra moțiunii de cenzura este programat joi de la ora 10.00. Pentru a demite guvernul, opoziția trebuie să adune cel puțin 233 de voturi. Moțiunea a fost semnată de 237 de parlamentari, dar negocierile se poartă până în ultimul moment.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite