Demonstrații de susținere a Ucrainei au loc în toată lumea. Oamenii îi cer lui Vladimir Putin să oprească războiul

7 martie 2022, 08:45

DRAPELUL UCRAINEI A FOST ARBORAT ÎN CHICAGO

Veterani de război, tineri, copii toți au participat o manifestație organizată la Chicago, unde a fost arborat un steag uriaș al Ucrainei.

Vom continua să îi susţinem şi vom încerca să ajutăm Ucraina să câştige acest măcel, a spus Jaroslav Sydorenko, veteran de război.

DEMONSTRAŢIE PENTRU PACE ŞI LA WASHINGTON

O demonstrație similară a avut loc și la Washington, lângă Casă Albă.

Putin a încălcat legile internaţionale. A atacat oameni nevinovaţi şi ucrainenii sunt pe front ca să apere democraţiile lumii, a spus manifestantul Oleg Ravun.

RUŞII DIN CANADA ŞI-AU DAT FOC LA PAŞAPOARTE

O demonstrație impresionantă și în Toronto, Canada. Într-un gest simbolic mai mulți ruși și-au dat foc la pașapoartele emise de Federație.

Sunt rus-ucrainean.Sunt cetăţean rus, dar m-am născut în Ucraina.Ce face Putin acum trebuie oprit şi noi, toată lumea, trebuie să îl oprim, a precizat Mikhail Vishenchuk, cetăţean rus din Canada.

Mii de oameni au ieșit și pe străziile din Buenos Aires. A fost un marș al păcii în timpul căruia mulțimea a strigat ”Putin, criminalul” și ”afară din Ucraina!”. De când au intrat rușii în Ucraina, pe 24 februarie, asemenea demonstrații împotriva războiului au loc aproape în fiecare zi, în toate colțurile lumii.

BRITANICII AU CÂNTAT IMNUL UCRAINEI ÎN FAȚA AMBASADEI RUSIEI LA LONDRA

Și britanicii au protestat față de războiul din Ucraina. S-au strâns în fața ambasadei Rusiei, la Londra că să cânte imnul Ucrainei.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite