VIDEO. „Deja Vu”, noul videoclip al cântăreței Shakira, a strâns 11 milioane de vizualizări într-o singură zi

29 martie 2017, 08:31

Shakira și-a lansat oficial în weekend noul videoclip „Deja Vu”, alături de Prince Royce.

Fanii cântăreței columbiene așteptau cu mare nerăbdare clipul, nu doar pentru a o vedea pe artistă unduindu-și șoldurile în ritm de bachata, ci și datorită zvonurilor suscitate de o poză recentă care sugerează că ar fi însărcinată.

În videoclip, Shakira își arată din nou abilitatea de a-și mișca șoldurile cât mai senzual pe ritmul acestui dans.

Cum era de așteptat, videoclipul a fost unul dintre cele mai vizionate din acest sfârșit de săptămână. În doar 24 de ore, „Deja Vu” a primit peste 11 milioane de vizualizări.

Un hit care se adaugă celorlalte succese lansate de Shakira în ultimul an, precum „Chantaje” — în colaborare cu Maluma — care s-a poziționat timp de câteva luni pe primele locuri ale celor mai ascultate piese, notează La Vanguardia.

Shakira, cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, s-a născut la 2 februarie 1977 în oraşul Barranquilla, Columbia. Cunoscută sub numele de scenă Shakira, este cântăreață, textieră, actriță, dansatoare și producătoare columbiană. A debutat la începutul anilor ’90 în țara sa natală, devenind cunoscută pe întregul continent odată cu lansarea albumului „Pies Descalzos”, în anul 1996. Acesta a fost urmat, după doi ani, de materialul „Dónde Están Los Ladrones”.

Începând cu mileniul al treilea, Shakira a devenit cunoscută în întreaga lume grație discului Laundry Service, acesta comercializându-se în peste 15  milioane de unități. Promovarea s-a realizat cu ajutorul unor cântece precum „Whenever, Wherever”, „Underneath Your Clothes” sau „Objection”, primul fiind unul dintre cele mai mari succese comerciale ale deceniului. În anul 2005, solista a promovat înregistrarea „La Tortura”, care a devenit primul single de pe materialul Fijación Oral Vol. 1. Piesa s-a bucurat de aprecieri la nivel mondial, fiind unul dintre cele mai de succes cântece în limba spaniolă. Fijación Oral Vol. 1a fost succedat de Oral Fixation Vol. 2, o colecție de compoziții în limba engleză. Pe o versiune reeditată a acesteia a fost inclusă piesaHips Don’t Lie”, ce a obținut locul întâi în majoritatea ierarhiilor muzicale din lume.

Discul ce include materialul de studio cu numărul 8 al interpretei se intitulează „She Wolf” și a fost lansat în octombrie 2009 în Europa. El a fost precedat de promovarea cântecului omonim ce marchează o schimbare de stil muzical și de imagine pentru Shakira. Acesta a fost urmat de Sale el Sol, un an mai târziu, care constituie sinteza celor aproximativ 20 de ani de carieră muzicală ai solistei.

Următorul album, intitulat, simplu, ,,Shakira’’, cuprindea 15 melodii cu influențe rock, raggae și dance și vine după mai bine de 2 ani de pauză discografică.

De-a lungul carierei sale solista a vândut peste 50 de milioane de albume, fiind declarată cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor și una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică latino. De asemenea, cantautoarea a fost răsplătită cu 2 premii Grammy și cu 7 trofee Latin Grammy pentru realizările sale muzicale. Piesele saleWhenever, Wherever”, „La Tortura” și „Hips Don’t Lie” au stabilit recorduri nedoborâte de alți muzicieni până în momentul de față.

Alt album al Shakirei, și totodată cel de-al 10-lea din cariera sa, a fost lansat în 2014. Discul a fost dedicat partenerului de viață al artistei, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au împreună doi băieți: Milan, în vârstă de 3 ani și 4 luni, și Sasha, în vârstă de un an și 4 luni.

În 2014,  Shakira a lansat melodia „La, la, la Brasil 2014”, cu Neymar şi Carlinhos Brown

Cântăreaţa melodiei oficiale a CM din 2010, din Africa de Sud, nu a putut sta departe, nici în 2014, de lumea fotbalului. Columbianca a lansat, cu ocazia Campionatului Mondial din Brazilia,  melodia „La,la,la Brasil 2014”, compusă în colaborare cu producatorul si compozitorul brazilian Carlinhos Brownrelatează TV Globo.

În clipul melodiei „La,la,la Brasil 2014” Shakira şi Brown apar alături de diverşi jucători de fotbal ce participă la Cupa Mondială, cum ar fi Neymar, Messi, Aguero sau Pique, soţul Shakirei.

 

 

sursa

agerpres.ro / infomusic.ro / hdvideoclipuri.com

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite