Decizii la Guvern. Pensiile se vor da până pe data de 15, începând cu luna iulie. Două aeronave noi vor intra în flota Tarom

10 mai 2018, 14:08

Plata pensiei până la data de 15, începând cu luna iulie

Am avut județe în care s-au înregistrat întârzieri de plată a pensiei, noi știm că pensionarii își planifică pensia de o lună la alta și nu putem accepta să avem întârzieri în ceea ce privește plata pensiilor. Știm că plata pensiilor se făcea în perioada 9-28 a lunii, 29, 30, 31, după caz – plata pensiei se făcea la ghișeu. Noi vrem să înlăturăm aceste întârzieri și am hotărât ca plata pensiei să se facă până  data de 15 a lunii în curs, în fiecare lună începând din luna iulie, a spus premierul în ședința de Guvern.

Cei care au donat pentru Cuminţenia Pământului vor primii banii înapoi

Românii care au donat în urmă cu doi ani în cadrul subscripţiei publice pentru cumpărarea sculpturii lui Constantin Brâncuşi, Cuminţenia Pământului, îşi vor putea recupera banii până la sfârşitul anului. Guvernul a aprobat azi o Hotărâre prin care stabileşte modalităţile de restituire.

Două aeronave noi vor intra în flota Tarom

Premierul Viorica Dăncilă a mai anunţat joi că două aeronave noi vor intra în flota Tarom, precizând că, în acest An Centenar, îşi doreşte ca această companie ‘să prindă aripi’. 

‘Vom începe vara cu două aeronave moderne noi, care vor intra în flotă. În An Centenar dorim ca şi Tarom să prindă aripi, astfel încât compania să devină performantă, aşa cum era odată şi să fie considerată una dintre cele mai performante companii la nivel european şi nu numai’, a declarat Dăncilă.

Premierul efectuează  o vizită la Vatican

Premierul Viorica Dăncilă a spus că va pleca joi după-amiază într-o vizită la Vatican, unde va fi primită în audiență de Papa Francisc.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă