Debut cu înfrângere pentru tricolore la Campionatul European de Volei din Budapesta. Naţionala României, învinsă de Olanda, scor 0-3

Echipa naţională de volei feminin
Echipa naţională de volei feminin
24 august 2019, 14:17

Diferența de valoare dintre cele două echipe a ieșit în evidență din setul secund. Până atunci, în primul act, am stat multă vreme în apropierea adversarelor, dar o minge ratată la 21-22 a rupt ritmul româncelor. Olandezele s-au impus după 67 de minute, la Budapesta, cu 25-21, 25-18, 25-9.

„Echipa Olandei este echipa favorită din grupa noastră. Cred că am început foarte bine meciul, dar nu am ţinut ritmul până la sfârşit, din păcate. Trebuie să trecem repede peste această înfrângere şi să ne concentrăm pentru meciul cu Ungaria, a declarat Ioana Baciu.

Baciu, Ungureanu şi Trică, fiecare cu 10 puncte, au fost principalele realizatoare,  prea puțin pentru a rezista unei echipe cu pretenţii la medalie aici. Căderea din ultimele două seturi va trebui evitată în următoarele partide, altfel şansele de calificare se vor reduce dramatic.

Cu siguranţă, va fi un meci foarte greu. Ele sunt acasă, vor avea şi publicul, însă noi ne jucăm şansa noastră şi suntem încrezătoare că lucrurile vor ieşi bine, a spus Adelina Budai Ungureanu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite