De luni, Anglia va începe întoarcerea la normalitate | Cei din sectorul aviatic, nemulțumiți că premierul Boris Johnson nu a anunţat o dată de la care vor fi permise călătoriile

6 aprilie 2021, 12:43

Conducerea aeroportului Heathrow i-a trimis premierului Boris Johnson o scrisoare în care își exprimă dezamăgirea că nu a fost anunțată o dată clară privind reluarea vacanțelor. Teoretic, călătoriile ar putea reîncepe pe 17 mai, însă Boris Johnson a evitat să confirme acest lucru. Industria aviatică are nevoie de certitudini, se arată în scrisoarea trimisă de conducerea Heathrow.

De luni, Anglia va începe întoarcerea la normalitate: se redeschid toate magazinele, sălile de fitness, saloanele de frumusețe și terasele.

Pe fondul nemulțumirilor privind introducerea pașaportului de vaccinare, premierul britanic a dat asigurări că în niciun caz nu va fi nevoie de acest document pentru a intra in magazine sau in pub-uri.

Boris Johnson i-a îndemnat pe englezi să profite de testele gratuite puse la dispozitie de guvern și să nu ezite să se testeze. De vineri, oamenii au posibilitatea de a lua teste, gratuit, din farmacii, din centrele speciale, sau și le pot comanda prin poștă. Fiecare englez are dreptul la două teste gratuite pe săptămână.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă