De la prieten, la „șobolan” și „bichon”. Contre între Eugen Teodorovici și Mihai Fifor, după pierderea funcțiilor din PSD

28 noiembrie 2019, 14:07

După ce  Viorica Dăncilă a pierdut cu un scor istoric alegerile prezidențiale, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor au rămas fără funcțiile din vârful partidului, de secretar general și, respectiv, președinte executiv. Eugen Teodorovici îi spune prietenului șobolan și are păreri ferme despre ce se întâmplă în partid:

„Aseară, în PSD, o juntă politică a preluat puterea în partid. Aceasta ar fi vestea proastă pentru PSD. Vestea bună este că situația poate fi nu doar îndreptată, ci salvată. Ea va fi salvată de către fiecare membru PSD. De către toți membrii PSD. Uniți. Împreună. În echipă. Pentru viitorul acestui partid. Mai mult, colegii de partid, îndrăznesc să cred că au văzut în mine omul capabil să prevină expunerea la tarabă a partidului și a membrilor săi, vânzarea și cumpărarea lor ca la piață.”

Spre deosebire de Eugen Teodorovici, Mihai Fifor a renunțat de bunăvoie la funcția în partid. Și nu îi rămâne dator:

„Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull: umflă pieptul, își flutură nările și se tot admiră în oglindă. Mamă, mamă, ce voinic! Iată de ce nu pot să accept mârlănia unora, grobianismul și lipsa de bun simț. Nu cu astfel de oameni poți porni un proiect nou, de care are atâta nevoie acest partid. Românii s-au săturat de violență verbală, de ură și de superficialitate.”

În urmă cu trei luni, Viorica Dăncilă era permanent flancată de cei doi lideri.  De altfel, până când Viorica Dăncilă să se decidă să candideze la prezidențiale, social democrații dădeau de înțeles că își vor alege candidatul dintre Eugen Teodorovici și Mihai Fifor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite