De cinci ori deputat, de două ori ministru. Mihai Tudose, acuzat de plagiat și de relații cu serviciile de informații

26 iunie 2017, 18:57

Vicepreşedintele PSD, Mihai Tudose, are 50 de ani şi este de profesie jurist. Este la al cincilea mandat de deputat de Brăila.

În 2006 a urmat cursurile Colegiului Superior de Securitate Naţională, Serviciul Român de Informaţii, în 2007 a obţinut un master în Politici Economice Europene la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, iar în 2010 a obţinut diploma de Doctor în domeniul Ştiinţe Militare şi Informaţii la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazu” a SRI.

Acum doi ani a fost în centrul unui scandal legat de lucrarea sa de doctorat, realizată sub coordonarea lui Gabriel Oprea. Acuzat de plagiat, Mihai Tudose a cerut retragerea titlului de doctor. A declarat atunci că nu s-a folosit niciodată de el, că nu a încasat niciun spor sau alte beneficii.

Un alt scandal legat de numele său a mocnit anul trecut şi s-a reaprins iar la începutul acestui an, când Cristian Rizea i-a cerut directorului SRI să-i elimine pe acoperiţii din PSD. Printre aceştia era vehiculat şi numele lui Mihai Tudose.

În ceea ce priveşte averea, Mihai Tudose deţine, împreună cu soţia lui, un apartament de 97 de metri pătraţi în Brăila, două maşini Mercedes şi aproximativ 30.000 de euro la bancă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă