De 7 ori Eurovision! O performanță atinsă acum și de Suedia, după ce Loreen a obținut din nou marele trofeu

14 mai 2023, 22:26

Loreen a câștigat pentru a doua oară concursul Eurovision pentru Suedia. Artista a revenit pe scena competiției cu un show cinematografic și o piesă apreciată de public încă de când a fost anunțată.

Melodia Tattoo a fost pe primul loc la juriile de specialitate.

Loreen, reprezentanta Suediei la Eurovision: E copleşitor! Sunt atât de fericită şi de recunoscătoare! Vă mulţumesc pentru asta! E pentru voi! Mulţumesc!

E a doua victorie a artistei de origine berberă pe scena Eurovision, după succesul din 2012, cu piesa Euphoria.

Loreen, reprezentanta Suediei la Eurovision: În 2012 totul era nou pentru mine, eram o fată foarte naivă, nu ştiam la ce să mă aştept, dar de data asta, aţi auzit asta de un milion de ori, e ca revenirea la familie. Am avut o relaţie de 11 ani, ne cunoaştem!

Pe locul 2 s-a clasat Kaarija din Finlanda. Artistul a susținut un show electrizant pe scena din Liverpool, care l-a clasat pe primul loc în preferința publicului.

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova, s-a clasat pe locul 18.

Concursul Eurovision 2023 a fost organizat de Marea Britanie, sub steagul Ucrainei, câștigătoarea ediției de anul trecut.

Finala a început cu o reinterpretare a piesei „Stefania”, cu care artiștii de la Kalush Orchestra au câștigat concursul anul trecut.

În clipul de deschidere a festivității au apărut Prințesa Kate cântând la pian și Andrew Lloyd Webber!

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite