Deșeurile, pericol pentru canalizare. La staţia de epurare din Timișoara s-au adunat în numai două ore două maşini de gunoi

Societatea care asigură furnizarea de servicii de apă şi canalizare din Timișoara atrage din nou atenţia asupra faptului că în canalizare ajung cantităţi mari de deşeuri care pun în pericol reţeaua. Ultimele ploi torenţiale au adus un volum record de apă. La staţia de epurare s-au adunat în numai două ore două maşini de gunoi.

08 Octombrie 2020, 12:13 |
Deșeurile, un pericol pentru canalizare
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Măștile și mănușile aruncate aiurea sunt acum principalul motiv de îngrijorare pentru lucrătorii de la stația de epurare a apei uzate din Timișoara.

Nu sunt însă singurele obiecte care pot înfunda racordul clădirilor. La fel de periculoase sunt bețișoarele de urechi sau șervețelele umede. Deșeurile ajung în canalizare și de acolo la stația de epurare, unde înfundă grătarele, care trebuie să fie curățate manual.

Lucrătorii societății de apă și canalizare au intervenit pe mai multe străzi din Timișoara să remedieze problemele provocate de cantitățile mari de precipitații. Unul dintre aceste puncte nevralgice este pasajul Brediceanu.

Pentru orice sesizări urgente, dar și pentru probleme legate de servicii sau de fișa de client, factură și consum, cetățenii pot apela numărul unic din call centerul Aquatim 0356 914, sau pot trimite mesaje pe adresa de email clienti@aquatim.ro.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TELEJURNAL REGIONAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 14°C
IASI 18°C 5°C
CLUJ 14°C 8°C
CONSTANTA 15°C 10°C
CRAIOVA 17°C 17°C
BRASOV 16°C 8°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI