David Popovici a plecat spre Roma, la Campionatele Europene de seniori, transmise în direct de TVR

David Popovici a plecat spre Roma la Campionatele Europene
David Popovici a plecat spre Roma la Campionatele Europene
9 august 2022, 12:39

Campionul mondial David popovici invită românii să urmăreasca Televiziunea Națională pentru a-i vedea cursele la europene și promite că va fi foarte rapid într-un bazin unde a mai obţinut rezultate mari şi unde se simte excelent.

Campionatul European de Nataţie pentru seniori de la Roma se desfășoară în perioada 11-21 august și va putea fi văzut live, începând de joi, la TVR.

Cu zâmbetul pe buze așa cum ne-a obișnuit David Popovici ne spune de ce se simte atât de bine în bazinul de la Roma, locul unde el a erupt acum un an spre marea performanță.

David spune că pleacă la europene la distracție, dar are și obiective, este convins că se va întoarce cu medalii dar declara că nu simte vreo presiune deosebită înaintea unui concurs atât de important.

David își dorește foarte mult că românii să-i urmărească toate cursele, știe că în tribune la Roma mulți îl vor susține, dar este bucuros că cei ce nu pot ajunge acolo îi pot vedea în direct alunecarea prin apă la TVR.

România va fi reprezentată de 11 sportivi la Campionatul European de Nataţie pentru seniori de la Roma (11-21 august). David Popovici, dublu campion mondial, este unul dintre favoriți la competiția din capitală Italiei.

David Popovici va participa la probele 100 m liber, 200 m liber, 400 m liber, ştafetă 4×100 m liber.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite