Darren Cahill rămâne antrenorul Simonei Halep și anul viitor

28 octombrie 2017, 18:35

Simona Halep a afirmat că își dorește să îl aibă în continuare în echipă și pe Andrei Pavel, dar acest lucru nu este încă cert.

,,Cu Darren cu siguranță, însă cu Andrei va trebui să vorbesc când ajung acasă. Dar sper să rămână în echipă, da„, a declarat sportiva într-un interviu.

Darren Cahill este antrenorul Simonei Halep de la începutul anului 2016. În această toamnă, sportiva l-a adus în echipa ei și pe Andrei Pavel, care s-a aflat alături de ea la turneul de la Beijing, unde Simona a reușit mai multe performanțe: a învins-o pentru prima dată pe Maria Șarapova, apoi în semfinale a trecut de Jelena Ostapenko, letona care o învinsese în finală la Roland Garros și a ajuns numărul 1 mondial.

Australianul Darren Cahill are 52 de ani și este unul dintre cei mai apreciați antrenori din circuit. El i-a pregătit anterior pe Andre Agassi, Andy Murray, Fernando Verdasco și Lleyton Hewitt și a reușit performanța de a aduce pe locul 1 mondial alți doi sportivi:  alături de Cahill, Lleyton Hewitt a devenit cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, iar Agassi a devenit cel mai vârstnic lider ATP.

(w500) Darren Cah

După Singapore,  unde a părăsit turneul Campioanelor în faza grupelor, pentru Simona urmează o vacanţă și apoi reluarea antrenamentelor pentru competițiile din sezonul următor.

Sportiva a avut un an ,,maraton”, după cum a declarat în conferința de presă de după meciul pierdut la Singaopre cu Elina Svitolina, cu performanțe care au adus-o pwe prima poziție WTA. De altfel, românca va termina anul din postura de lider mondial.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite