Darren Cahill, prima reacție după încheierea colabărării cu Simona Halep: Eu îți mulțumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fiu alături de tine în această călătorie incredibilă

Simona Halep și Darren Cahill pe Twitter
Simona Halep și Darren Cahill pe Twitter
23 septembrie 2021, 18:16

Simona Halep a anunțat miercuri,  printr-o postare pe conturile de socializare, că ea și antrenorul australian Darren Cahill încheie colaborarea  după 6 ani în care au lucrat împreună.

Sportiva a făcut anunțul printr-un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei: ”După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, Darren şi cu mine am decis să punem capăt colaborării noastre profesionale. Îţi mulţumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis şi o persoană mai bună.”

Antrenorul australian, aflat în carantină în Australia la întoarcerea din Statele Unite, a reacționat la câteva ore după postarea Simonei și i-a dat un răspuns emoționant: „Nu, eu îți mulțumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fiu alături de tine în această călătorie incredibilă. Îmi amintesc poza asta (de la Roland Garros 2018, n.r) de parcă ar fi fost ieri. Este doar una dintre multele amintiri grozave. Ești o jucătoare extraordinară, dar mai ales o persoană minunată și un prieten adevărat. Toate cele bune, Simo!”

Simona Halep încheie colaborarea cu Darren Cahill, alături de care a ajuns nr 1 mondial și a câștigat primul Grand Slam: Îţi mulţumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare şi o persoană mai bună

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite