Vişoianu: La cursurile de pregătire participă la nivel național 67 % din elevii de a VIII-a și a XII-a. Clasele virtuale vor fi teme cuprinse în scenariile de redeschidere a școlilor la toamnă

2 iunie 2020, 11:24

În opinia  consilierului ministrului Educației, cursurile de pregătire organizate în școli începând de azi, chiar dacă sunt doar 8 zile, reprezintă pentru copiii care nu au avut posibilități de învățare online o reactualizare și o readucere a lor într-o formă mai bună pentru examen.

La cursurile organizate în aceste zile participă la nivel național 67 % din elevii de a VIII-a și a XII-a, a spus Daniela Vișoianu, care a adăugat că media scade mult în București unde sunt mai multe măsuri de precauție din partea părinților.

Cu privire la sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru elevii care vor avea febra în ziua examenului sau care sunt în izolare, consilierul ministrului Educației a declarat că în cursul zilei de astăzi șe va stabili data exactă, cel mai probabil pe 6 iulie.

Elevii claselor a VIII-a și a XII-a se întorc la școală pentru pregătirea marilor examene

Reluarea cursurilor la toamnă are două provocări: școlile supraaglomerate, cu mulți copii în clase,  în două schimburi, în trei schimburi, unde va fi greu de făcut igienizarea și copiii din școlile cu clase simultane, spune Daniela Vișoianu.

Probabil că școala virtuală, clasele virtuale vor fi teme cuprinse în scenariile de redeschidere a școlilor la toamnă, a adăugat consilierul ministrului Educației.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite