Daniela Nane, director artistic la Teatrul Muzical Ambasadorii: E foarte importantă sămânța pe care o sădești în sufletul și mintea unui copil și ne străduim să aducem proiecte care să-i atragă către lumea artelor

Actrița Daniela Nane, director artistic al Teatrului Muzical "Ambasadorii", a vorbit la emisiunea 3 Ceasuri Bune de la TVR despre dezvoltarea copiilor prin artă și despre programele în acest sens ale instituției, precum și despre spectacolele pentru copii și tineri puse în scenă de instituție.

23 Ianuarie 2023, 12:06 (actualizat 23 Ianuarie 2023, 14:44) Știrile TVR |

"Copiii au nevoie să-și cultive anumite valori sufletești, anumite virtuți, pe care să le descopere, să le întâlnească, să le admire, ca apoi să urmeze exemplul", spune Daniela Nane.

Actrița a declarat că anul trecut, Teatrul Muzical "Ambasadorii" a implementat câteva programe de educație culturală pentru copiii care au părinții plecați în străinătate, precum și pentru copii din sate din Maramureș și din Moldova.

"E foarte importantă sămânța pe care o sădești în sufletul și mintea unui copil și noi ne străduim să aducem proiecte frumoase, proiecte care să-i atragă către această lume a artelor spectacolului", explică directorul artistic al Teatrului Muzical "Ambasadorii".

Pe 30 ianuarie, la Teatrul Național din București, ava avea loc premiera spectacolului "Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate",  primul musical sută la sută românesc pentru copii și tineri. "E o muzică foarte frumoasă, semnată de Cristian Faur, în regia lui Răzvan Oprea. Cezara Blioju este coregraf. Sunt costume foarte frumoase, decoruri. E o bucurie", spune Daniela Nane despre acest spectacol.

Teatrul Muzical "Ambasadorii" este o instituție publică de spectacole și concerte cu peste 20 de soliști vocali, dansatori și actori, laureați la concursuri naționale și internaționale.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CULTURĂ
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 9°C 13°C
IASI 3°C 12°C
CLUJ 3°C 11°C
CONSTANTA 7°C 10°C
CRAIOVA 9°C 12°C
BRASOV -1°C 8°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI