Dana Gîrbovan, propusă la Ministerul Justiției, și-a depus demisia din magistratură. CSM a aprobat demisia, iar propunerea de eliberare din funcţie a fost trimisă la Cotroceni

Dana Gîrbovan
Dana Gîrbovan
26 august 2019, 10:35

ACTUALIZARE Membrii Secției pentru judecători s-au întrunit într-o ședință de urgență, pentru a discuta despre demisia din magistratură a Danei Gîrbovan. Potrivit unor surse citate de Mediafax, ei au aprobat eliberarea din funcție.

Secția a luat act de demisia din magistratură a Danei Gîrbovan. Propunerea de eliberare din magistratură a Danei Gîrbovan va ajunge la Iohannis, pentru a semna decret.

ACTUALIZARE „Azi, 26 august 2019, la ora 9.00, am inregistrat la Sectia pentru judecatori a CSM solicitarea de a se lua act de demisia mea din magistratura”, a anunţat Dana Gîrbovan pe rețeaua de socializare.

„Odată ce am acceptat de principiu propunerea de a conduce Ministerul Justiției, mi se pare firesc sa imi dau demisia din magistratura, pentru ca procedura efectiva de numire sa poata fi initiata”, a precizat Gîrbovan.

În postare, ea a făcut trimitere la un text care conține principalele „proiecte de soluții pentru îmbunătățirea sistemului de justiție” pe care vrea să le implementeze din postura de ministru al Justiției.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite