Dan Voiculescu, salvat de Sorin Oprescu. Unii medici se întreabă cum a plecat omul de afaceri pe propriile picioare de la spital

19 iulie 2017, 20:07

Dan Voiculescu era pe patul de spital cand a aflat că va fi eliberat. Se întâmpla în jurul orei 14.00. Surse medicale din Spitalul Universitar vorbeau despre imposibilitatea lui de a se deplasa la locul de detenție pentru a semna actele de liberare. Așa că angajații penitenciarului au venit la spital cu documentele. Câteva ore mai târziu însă, Dan Voiculescu a plecat acasă pe propriile picioare.

Doctorii spun că tratamentul pe care Dan Voiculescu susține că i l-a administrat medicul Sorin Oprescu se utilizează în asociere cu alte medicamente în tratamentul spasmului musculaturii, ulcerului gastric sau duodenal, gastrită, colită sau a durerilor de cap. Voiculescu spune că boala lui este mult mai gravă.

Pentru corecta informare a publicului, am cerut date despre starea de sănătate a lui Dan Voiculescu atât la Spitalul Penitenciar Rahova, cât și la Spitalul Universitar.  Nu am primit,  însă, răspunsuri.

Dan Voiculescu a fost internat vineri la Spitalul Universitar. Decizia a fost luată de medicii de la spitalul penitenciarului Rahova, care au considerat că nu îi pot asigura un tratament corespunzător.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite