Dan Cruceru, despre experianța COVID: Nimeni nu crede și totuși se întâmplă. Personalul medical este exemplar

11 septembrie 2020, 11:07

Dan Cruceru a fost apoi donator valid de plasmă.

Despre experiența sa prezentatorul spune că: Nimeni nu crede, uitați-vă la mine. Mă credeam sănătos. Nu are cum să mi se întâmple nimic. Și totuși se întâmplă, deși noi, cu doi copii acasă, ne-am protejat. Habar n-am de unde l-am luat. Important este că am urmat toți pașii.

Dan Cruceru spune că primele simptome au debutat cu dureri în piept și dureri destul de serioase. Seara, de exemplu nu reușeam să mă ridic de pe covor, apoi soția mea a avut simptome de răceală pierzându-și mirosul și în ultimă instanță, bebelușul nostru de un an și opt luni a făcut febră, în momentul acela am sunat la 112, povestește Dan Cruceru.

El spune că a stat în spital 10 zile sub supraveghere.

Cruceru a vorbit și despre tratamentul pe care l-a primit pentru forma medie de COVID pe care a avut-o: antibiotic cu spectru larg și anticoagulante.

Despre personalul medical, Dan Cruceru are doar cuvinte de laudă.

Cel puțin, în privința COVID, sunt exemplari, pot fi foarte înțelegători, omenoși cu tine, foarte atenți, deși sunt îmbrăcați din cap până în picioare,  le-am simțit căldura, m-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, povestește Dan Cruceru.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă