Dan Barna: „Președintele Iohannis a fost un pompier pentru momentele când casa lua foc și se prăbușea”. Klaus Iohannis: „Da, un fel de pompier atomic, care a prevenit să se prăbușească România”

20 septembrie 2019, 17:32

Dan Barna: Președintele Iohannis a fost un pompier pentru momentele când casa lua foc și se prăbușea. Eu cred că dacă era un gospodar mai atent și mai diligent, poate nu ajungeam să luăm foc de atâtea ori în ultimii ani„.

Klaus Iohannis: Da, un fel de pompier atomic, care a prevenit să se prăbușească România. (…) Am fost foarte prezent și o să fiu și în continuare foarte prezent„.

Klaus Iohannis și Dan Barna au început lupta pentru funcția de președinte chiar din fața Biroului Electoral Central, unde au venit pe rând să-și depună candidaturile.

Primul a sosit Dan Barna, însoțit de Dacian Cioloș, cu care face tandem pentru o eventuală funcție de prim-ministru.

Cei doi au cărat împreună cu colegii lor cutiile care conțineau cele 400 de mii de semnături adunate.

După două ore și-a făcut apariția președintele Klaus Iohannis, împreună cu Ludovic Orban și alți lideri liberali.

Liberalii au anunțat că au strâns peste două milioane de semnături în sprijinul candidaturii actualului președinte.

Dacă în urmă cu ani buni venea la București cu minerii, acum Miron Cozma a venit singur să își depună candidatura, susținută cu peste 300 de mii de semnături.

Duminică expiră perioada de înscriere a candidaturilor la Biroul Electoral Central. Urmează o perioadă de verificări, iar ulterior va fi anunțată public lista candidaților rămași în cursă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite