Dan Barna, mesaj pe Facebook: Nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi

Dan Barna și Dacian Cioloș
Dan Barna și Dacian Cioloș
11 noiembrie 2019, 01:13

Imediat după închiderea urnelor, candidatul USR-PLUS se declarase optimist asupra rezultatului final, socotind orele în care românii din diaspora mai puteau să își exprime opțiunea electorală.

”Rezultatul nu este acela al exit-poll-urilor și am văzut de multe ori că acestea dau erori destul de generoase”, menționase el puțin după ora 21.00, făcând apel la colegii din secțiile din țară și din diaspora ”să numere și să vegheze fiecare dintre voturi”.

După miezul nopții, el a recunoscut însă că voturile nu vor fi suficiente.

”Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi”, a scris Barna pe contul său de Facebook.

Dan Barna le-a mulțumit din nou susținătorilor săi, celor care au avut încredere în alianța USR-PLUS și românilor din diaspora pentru prezența istorică de duminică.

”Alianța USR PLUS va continua”, a anunțat Barna.

”Rămânem acea forță politică în care oamenii își pun speranțele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună și nu ne vom da bătuți”, a conchis candidatul USR-PLUS.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite