Daimler va verifica autobuzele Mercedes-Benz din România din cauza riscului de accident

FOTO: daimler.com
FOTO: daimler.com
1 martie 2017, 11:32

„Dorim să vă aducem la cunoștință că Daimler a decis lansarea unei operațiuni tehnice în rețeaua sa, codificată: 72.10M10420A — Verificare deschidere nedorită a ușii la viteză mare și corectare dacă este necesar. Această campanie se va desfășura pe o perioadă nedeterminată. Costurile acestei campanii vor fi suportate de către Daimler. Clienții nu sunt implicați financiar. Aceștia vor fi informați prin scrisori recomandate, cu solicitarea de a se prezenta la cel mai apropiat atelier de reparații autorizat Mercedes-Benz„, se arată în document.

În ceea ce privește produsele, este vorba despre autobuzele Mercedes-Benz model Integro Euro VI, Intouro, Intouro Euro VI, MC 400 Euro VI, Tourismo, Tourismo Euro VI, Travego, Facelift, Travego Euro VI.

În cadrul monitorizării globale a produselor s-a constatat că în anumite cazuri este posibilă deschiderea nedorită a ușii la viteză mare, iar acest lucru poate duce la risc de accident.

Dacă e cazul, remedierea constă în aplicarea unor plăci de rigidizare la foaia de ușă, în zona bolțurilor de fixare. Bolțurile de lagăr ale sistemului de acționare a ușii trebuie înlocuite cu o variantă nouă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite